Lupte greco-romane

La Cupa României la seniori, medalie de aur pentru Adrian Agache

În pofida faptului că este încă junior I, luptătorul Adrian Agache, de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, a reuşit o nouă performanţă la nivel naţional, de această dată la Cupa României de seniori. Component al lotului naţional de seniori, Adrian Agache a câştigat medalia de aur la Cupa României la seniori, la categoria 77 de kilograme. În competiţia care a avut loc la Constanţa, Adrian a reuşit să câştige toate cele patru meciuri programate la categoria sa, două prin superioritate tehnică. În finală, luptătorul sucevean s-a impus cu scorul de 5–3 în faţa câştigătorului de anul trecut al Cupei României la această categorie, Florin Gheorghe, sportiv cu un an mai mare decât suceveanul, ce a fost în acest an la lotul naţional de seniori.

În acest an, Adrian Agache a reuşit să câştige titlul de campion naţional individual la juniori I, titlul de vicecampion al României la tineret şi medalia de bronz la Campionatul Naţional pentru seniori, toate la categoria 77 de kilograme. Mai mult, Adrian, alături de colegul său Teodor Chira, de la CSM Suceava, a participat la Campionatul Mondial de tineret, ce a avut loc în toamnă, la Bucureşti. La finalul acestei săptămâni, cei doi, alături de ceilalţi colegi, vor lupta pentru o medalie la Campionatul Naţional de juniori I pe echipe, ce va avea loc la Odorheiu Secuiesc, iar în perioada 14-16 decembrie, la Putna, la Cupa României de juniori I.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: