După ce a promovat concursul pentru ocuparea postului

Medicul dermatolog Marian Filip, noul director medical al Spitalului Orăşenesc Gura Humorului

Managerul Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, juristul Corneliu Vieru, a declarat, luni, că postul de director medical al unităţii, care era vacant, a fost scos la concurs, cele trei probe ale concursului desfăşurându-se în data de 17 septembrie a.c..

Vieru a spus că la concurs s-a înscris un singur candidat, respectiv medical dermatolog Marian Filip, care a promovat examenul, fiind semnat deja contractul de administrare pe o durată de 3 ani.

Managerul a precizat că funcţia de director medical al Spitalului orăşenesc Gura Humorului a fost ocupată anterior de medicul pediatru Mihaela Dumitrescu, care a renunţat la funcţie, astfel că unitatea a scos la concurs postul de director medical.

Examenul pentru ocuparea funcţiei de director medical al Spitalului Orăşenesc Gura Humorului a constat în susţinerea unei probe scrise din legislaţie, a proiectului de specialitate şi a unui interviu de selecţie.

Managerul Spitalului Orăşenesc Gura Humorului a mai spus că în cursul lunii decembrie ar urma să se desfăşoare concursul pentru ocuparea postului vacant de medic reumatolog. Data va fi stabilită şi comunicată după apariţia anunţului privind organizarea concursului pentru ocuparea acestui post în publicaţia „Viaţa medicală”.

Vieru a arătat că spitalul ar mai avea nevoie de un medic urgentist pentru Camera de Primiri Urgenţe, adăugând că postul a mai fost scos la concurs, fără însă a se înscrie vreun candidat.

El a mai declarat că pentru postul de medic ATI s-a încheiat un contract de prestări servicii cu un specialist din judeţ, până la finalizarea stagiului de pregătire prin rezidenţiat în specialitatea ATI a medicului care a optat pentru acest post. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: