Teodora Macovei şi Mario Bujorean, Miss şi Mister Boboc 2018 la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava

Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava şi-a ales cei mai frumoşi boboci în cadrul unui spectacol la superlativ, ce s-a desfăşurat, vineri seara, pe scena Casei de Cultură din municipiu. Zece perechi de tineri au concurat pentru titlul de „Miss şi Mister Boboc 2018”.

La ediţia din acest an a Balului Bobocilor, care a avut tema „Pierduţi în timp”, organizatorii evenimentului, elevii claselor a XII-a de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, au oferit publicului, dar şi participanţilor, ocazia de a călători în timp, la împlinirea unui centenar de la Unire.

Într-un decor spectaculos, cu jocuri de lumini şi efecte sonore, bobocii şi-au făcut intrarea în scenă, fiecare pereche reprezentând, cu succes, prin vestimentaţie şi atitudine, generaţiile din anii ’20 până în prezent.

Astfel, după ce tinerii au făcut cunoştinţă cu publicul şi cu juriul, s-a dat startul unei frumoase competiţii, bobocii fiind provocaţi pentru început să-şi arate priceperea la dans pe melodii specifice generaţiilor reprezentate.

Călătoria în timp a continuat cu proba de talente şi aptitudini, bobocii dorind să impresioneze prin muzică, actorie, karate, dar mai ales prin diferite stiluri de dans.

Spectacolul a fost completat de proba ţinutei de seară, în care bobocii au defilat cu multă graţie, fetele în rochii diafane, iar băieţii în costume elegante. Cu toţii au demonstrat, astfel, prin stil şi atitudine, că merită un loc pe mult râvnitul podium.

Organizaţi până în cele mai mici detalii, liceenii de la „Petru Rareş” au respectat cu stricteţe tematica balului, spectacolul fiind presărat cu momente artistice oferite de elevi ai colegiului, precum şi de invitaţii lor.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost cel al desemnării celor mai frumoşi şi talentaţi boboci.

Astfel, Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi elevii Alexandra Nichitoae şi Paul Lupaşcu.

Juriul i-a desemnat, pe locul III, pe elevii Andra Şlincu şi Alexie Spiridon, iar pe locul II, pe elevii Isabella Ududec şi Emanuel Arotăriţei.

Cei mai frumoşi boboci ai Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava au fost desemnaţi Teodora Macovei şi Mario Bujorean, ei fiind distinşi cu mult râvnitul titlu de „Miss şi Mister Boboc 2018”.

Una dintre cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu a ridicat sala în picioare, show-ul artistului fiind foarte apreciat de elevi, la finalul ultimei melodii tinerii prezenţi pe scenă îmbrăţişându-l cu multă dragoste. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: