Conform viceprimarului Lucian Harşovschi

Primăria poate semna noul contract pentru salubrizarea menajeră din Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a anunţat, ieri, că Primăria poate semna noul contract pentru salubrizarea menajeră din Suceava.

„În noul contract avem prevăzute următoarele: instalarea a 200 de puncte de colectare îngropate sau semiîngropate, realizarea de două locuri de joacă în fiecare an, pe durata celor 12 ani a contractului, montarea a 1.000 de coşuri de gunoi stradale, distribuirea a 12.000 de pubele la casele din oraş, pentru deşeuri umede şi uscate, precum şi alte reglementări, pentru a pune accent pe colectarea selectivă”, a spus viceprimarul.

El a mai arătat că, timp de 60 de zile, operatorul are termen de mobilizare, iar după această dată îi revine sarcina fermă de a repara toate punctele de colectare, de a le dezinfecta, de a aduce tomberoane noi şi de a mări frecvenţa de colectare a gunoiului.

„Ulterior, vom preda amplasamente şi vom începe instalarea punctelor îngropate” a subliniat Harşovschi.

Asocierea Diasil-Ritmic a fost declarată câştigătoare a licitaţiei pentru salubrizarea menajeră în municipiul Suceava. Contractul este în valoare de 18 milioane de euro şi va fi valabil pentru următorii 12 ani. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI