După ce trei cetăţeni nu au fost lăsaţi să ia cuvântul

Incident violent la finalul şedinţei Consiliului Local Suceava

Un incident s-a produs, ieri, la finalul şedinţei Consiliului Local Suceava, când trei cetăţeni cu situaţii sociale deosebite au reacţionat violent din cauză că nu ar fi fost lăsaţi să ia cuvântul la punctul „Diverse” al ordinii de zi.

Preşedintele de şedinţă, Adrian Arămescu, nu le-a permis celor trei să-şi expună doleanţele în faţa consilierilor locali şi a declarat şedinţa închisă înainte ca respectivii să poată lua cuvântul.

Surprinşi neplăcut de poziţia adoptată de preşedintele de şedinţă, cei trei au început să vocifereze şi să se manifeste violent, cerând insistent să fie ascultaţi.

Situaţia a fost calmată de directorul Poliţiei Locale, Ovidiu Doroftei.

Cei trei nu au explicat nici măcar presei aflată în sală care erau problemele pentru care solicitau să notifice Consiliul Local.

Şi în timpul şedinţei cei trei au avut atitudini sfidătoare şi au vociferat la anumite proiecte supuse dezbaterii. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI