Noi premii pentru micii tenismeni fălticeneni

Copiilor care doresc să dobândească noi abilităţi, tenisul le oferă ample oportunităţi chiar şi în perioada vacanţei. Performanţele Simonei Halep au puterea de a atrage un val de copii către cluburile specializate de tenis, cei mici dorind să o şi copieze, inclusiv în îmbrăcăminte. Astfel, se înregistrează o creştere semnificativă a numărului de copii care vin la antrenamente, antrenorii lucrând cu copii care vin doar pentru mişcare, aduşi de părinţi doar ca sa facă sport, şi copii care vin să facă performanţă şi care constituie baza de selecţie pentru participarea la competiţii.

În luna august, practicanţii tenisului de câmp la ACS „Nada Florilor” Fălticeni au participat la câteva turnee naţionale de la care s-au întors cu premii importante.

„Ne bucură rezultatele obţinute în luna august şi ne motivează să continuăm să atragem cât mai mulţi copii talentaţi către acest minunat sport care este tenisul de câmp. În luna octombrie va avea loc o nouă selecţie la toate clasele pregătitoare din şcolile gimnaziale din Fălticeni şi, mai nou, în comunele apropiate. În acest demers de preselecţie avem sprijinul primarului Cătălin Coman.

Doresc să continui această muncă grea chiar dacă trebuie să ai foarte multă răbdare atât cu copiii, dar şi cu unii părinţi care aşteaptă rezultate imediate. Pentru cei care sunt serioşi şi muncesc la antrenamente rezultatele vor veni în timp, drept dovadă suntem singurul club calificat până în acest moment cu cei mai mulţi tenismeni, cinci, la Turneul Campionilor care va avea loc în luna decembrie, la Bucureşti, şi de unde sigur ne vom întoarce cu medalii”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Tenisul juvenil fălticenean medaliat cu aur în competiţii naţionale

Dublul campion naţional şi campion internaţional David Arcip a avut un debut frumos la Nivelul Verde, unde va concura în acest an, locul I la Cupa de vară DJST Vrancea organizată la Focşani, în perioada 4-5 august. Tot locul I a fost obţinut şi de Matei Ursachi, la Nivelul Roşu, între performerii concursului de la Focşani numărându-se şi Iustin Andrei, clasat pe locul al III-lea la Nivelul Portocaliu.

Pe 11 august, micii tenismeni din urbea de pe Şomuz, Matei Ursache şi Denis Filipciuc, au disputat finala la Nivelul Roşu în cadrul Turneului Tenis 10 Cupa „Micii campioni”, organizat la Câmpulung Moldovenesc, medalia de aur revenindu-i lui Matei.

Tot pe 11 august, la Bistriţa-Năsăud, s-a desfăşurat un turneu Tenis 10 MPG în cadrul căruia Cristian Aciubotăriţei s-a clasat pe primul loc la Nivelul Roşu, iar Iustin Andrei a câştigat locul I la Nivelul Portocaliu.

Pe 26 august, s-a desfăşurat la Bacău un alt turneu naţional, Cupa SCM, Cristian Aciubotăriţei clasându-se pe primul loc la Nivelul Roşu, iar Iustin Andrei pe primul loc la Nivelul Portocaliu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: