Aproape 12.000 de spectatori la Festivalul „Bucovina Rock Castle”

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat că la ediţia din acest an a Festivalului „Bucovina Rock Castle” au fost 11.940 de spectatori.

El a spus că este vorba despre o creştere destul de bună, în condiţiile în care anul trecut au participat circa 9.000 de spectatori la acest festival.

„Ne bucurăm că am depăşit 10.000 de spectatori. Sperăm ca ediţia viitoare să fie mai bună atât în ceea ce priveşte calitatea trupelor, cât şi în ceea ce priveşte audienţa” a apus Ursu.

Reamintim că în perioada 24 – 26 august a.c., în Cetatea de Scaun a Sucevei, a avut loc a VIII-a ediţie a Festivalului „Bucovina Rock Castle”.

În premieră, în acest an, au fost instalate două scene, una în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun şi una pe platoul Cetăţii de Scaun.

Pe scena principală, din şanţul de apărare, s-au desfăşurat zilnic câte cinci concerte, iar pe scena amplasată pe platoul Cetăţii au fost susţinute câte trei concerte în fiecare seară. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI