Prin mansardare

Opt săli de clasă în plus la Şcoala Nr. 10 Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că la Şcoala Generală Nr. 10 din cartierul Burdujeni vor fi amenajate opt clase prin mansardarea clădirii, iar lucrările de construcţie sunt în grafic.

Primarul a spus că, în această perioadă, una din priorităţile municipalităţii este legată de pregătirea şcolilor pentru noul an şcolar şi că în cursul zilei de joi a vizitat Şcoala Gimnazială Nr.10 din cartierul Burdujeni, una dintre cele mai mari şcoli din municipiu, unde învaţă 1100 de elevi şi unde, în continuare, sunt solicitări de înscriere.

„Prin urmare, am decis să mansardăm şcoala, pentru a beneficia de opt săli de clasă în plus, în care vor putea învăţa 250 de copii. Lucrările de mansardare merg destul de bine, în primăvară urmând a fi finalizate” a spus Lungu.

Primarul a reamintit că a semnat un contract în valoare de 2.620.251,07 lei, prin care se vor monta 9.221 aparate iluminat tip LED la 22 de şcoli din municipiul Suceava, finanţarea fiind asigurată din economiile realizate la proiectele cu finanţare elveţiană atrase de municipalitate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: