Ucigaşul din Marginea care şi-a ascuns victima într-un beci a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a criminalului care a îngrozit întreaga comunitate din Marginea după ce şi-a căsăpit un prieten, iar apoi i-a ascuns cadavrul în beciul unei case părăsite. Cercetat în stare de arest preventiv, el va fi prezentat în faţa judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat că, pe parcursul anului trecut, victima a locuit în aceeaşi casă cu inculpatul. Nu aveau prea multe activităţi constructive, dar din banii obţinuţi din cerşit, respectiv din munci cu caracter ocazional, cei doi achiziţionau alimente, precum şi băuturi alcoolice, pe care le consumau împreună în imobilul respectiv. Victima a fost observată ultima dată în viaţă la cerşit în toamna anului 2017, lunile septembrie sau octombrie. Doar că la începutul lunii mai a acestui an, cineva a sesizat lucrătorii unităţii de poliţie din Marginea cu privire la presupusa dispariţie a victimei. Ulterior a fost sesizat şi organul de urmărire penală, iar actele de urmărire penală întreprinse ulterior au dus la suspiciunea rezonabilă că persoana dată dispărută a fost ucisă, iar ulterior cadavrul său a fost ascuns într-un beci.

Corpul, aflat în stare avansată de putrefacţie, descoperit în urma unei descinderi

Pe baza informaţiilor deţinute şi a cercetărilor prealabile efectuate, oamenii legii au decis ca pe data de 9 mai să efectueze o percheziţie domiciliară la locuinţa unde victima a locuit împreună cu inculpatul. „Cu această ocazie, în beciul din şura gospodăriei a fost identificat cadavrul – mumificat – al unei persoane de sex masculin, acoperit cu resturi vegetale; în acelaşi beci au fost identificate printre resturile vegetale două bucăţi de funie din material sintetic. În aceeaşi şură a fost identificat un topor cu coada din lemn, iar pe coada acestuia au fost identificate mai multe zone care prezintă pete de culoare brun-roşcat cu aspect de sânge” se arată în rechizitoriul întocmit de procurori. Conform concluziilor medicului legist care a efectuat autopsia, moartea victimei a fost una violentă şi s-a produs în condiţiile unui traumatism cranio-cerebral, prin lovire. Tot medicul legist a identificat şi fracturi costale şi de stern, care s-au putut produce post mortem, prin manipularea cadavrului. De abia după 8 luni de la comiterea faptei, cadavrul victimei a fost găsit. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: