Primarul Ion Lungu vrea să impulsioneze ritmul lucrărilor în municipiu şi reia şedinţele săptămânale ale comandamentului pentru investiţii:

„Am convingerea că stadiul lucrărilor de investiţii va înregistra o dinamică în perioada următoare“

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, duminică, reluarea şedinţelor comandamentului pentru investiţii pentru a impulsiona ritmul lucrărilor la mai multe investiţii finanţate de primărie.

„Pentru urgentarea finalizării lucrărilor de investiţii aflate în curs de realizare în municipiu, începând cu data de 14.08.2018, în fiecare zi de marţi din săptămână la ora 8.00, va avea loc Comandamentul pe investiţii la sediul primăriei”, a anunţat primarul.

El a arătat că la aceste şedinţe ale comandamentului vor fi invitaţi reprezentanţii firmelor care lucrează la obiective de investiţii ale Primăriei.

Astfel, vor fi monitorizate lucrările de reabilitare a statuii lui Ştefan cel Mare, cele privind alimentarea cu energie electrică în Cartierul Europa, dar şi asfaltarea de străzi în Cartierul Europa, lucrările de reabilitare reţele termice, asfaltarea străzilor M. Sadoveanu şi Bogdan Vodă, modernizarea Pieţei Burdujeni, reabilitare reţelei de apă pe strada Traian Ţăranu, introducerea de utilităţi la blocurile ANL, finalizarea montării noului gard la cimitirul Pacea vechi.

„Am convingerea că stadiul lucrărilor de investiţii va înregistra o dinamică în perioada următoare, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când am organizat aceste comandamente”, a declarat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: