Canotaj

Sucevenii au urcat pe podiumul de premiere la Campionatele Europene de seniori de la Glasgow

> Cosmin Pascari de la CSM Suceava a luat medalia de aur în proba de patru rame

 Echipajul României de patru rame în componenţa Cosmin Pascari (CSM Suceava), pregătit la Clubul Sportiv Municipal Suceava de antrenorul Ioan Despa, alături de alţi doi sportivi din judeţ, Vasile Mihăiţă Ţigănescu şi Ştefan Constantin Berariu, şi de Ciprian Huc, a reuşit să cucerească medalia de aur la Campionatele Europene de seniori de la Glasgow (Scoţia). Românii au condus cursa de la cap la coadă şi s-au impus în faţa echipajelor din Marea Britanie şi Franţa.

O altă medalie suceveană la Campionatele Europene de Canotaj ce se desfăşoară în Scoţia a fost reuşită de fălticeneanul Ciprian Tudosă care, alături de Marius Cozmiuc, a luat medalia de bronz în finala probei la dublu rame. Pentru rădăşeneanul Ciprian Tudosă, aceasta este cea de a doua medalie obţinută la Campionatul European de Canotaj. Anul trecut el şi-a adjudecat argintul în proba de patru rame.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI