După soluţionarea contestaţiilor

Încă o absolventă de liceu din judeţ a obţinut media 10 la bacalaureat

> Ea este Cosmina Maria Hriţuc, de la CN „Mihai Eminescu” Suceava

 O absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Cosmina Maria Hriţuc, de la specializarea ştiinţe sociale, este a doua candidată din judeţul nostru care a obţinut media 10 la bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor.

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat ieri rezultatele finale obţinute de candidaţii de la bacalaureat după soluţionarea contestaţiilor.

Astfel, în judeţul Suceava, numărul candidaţilor care au obţinut media 10 la acest examen naţional a crescut la doi, Andra Tofan de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, specializarea matematică-informatică, şi Cosmina Maria Hriţuc de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, specializarea ştiinţe sociale, fiind absolventele care au media 10 la bacalaureat.

Următoarea medie, 9,98, a fost obţinută de candidata Mihaela Croitor, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, specializarea matematică-informatică, în timp ce media 9,95 a fost obţinută de o absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Diana Ioana Cîrlan, de la specializarea matematică-informatică, iar media 9,93 a fost obţinută de Georgiana Atitienei de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, specializarea ştiinţe sociale. Media 9,91 a fost obţinută de o absolventă a Liceului Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Mariana Arseniuc, de la specializarea filologie. Următorii clasaţi în ordinea mediilor sunt doi candidaţi de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava şi Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, cu 9,88.

Reamintim că procentul de promovabilitate la bacalaureat a fost de 70,24% înainte de soluţionarea contestaţiilor.

În judeţ s-au înregistrat 1957 de contestaţii, cele mai multe, 869, fiind la limba şi literatura română. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI