Bucovina Brunch Adâncata

iaBucovina, Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională – ADER şi Parohia Adâncata sunt organizatorii care vă invită duminică, 8 iulie 2018, în curtea Bisericii de lemn „Sfântul Dumitru” din Adâncata, cunoscută şi sub denumirea de „Biserica Ascunsă”, în cadrul unui nou eveniment din cadrul proiectului Bucovina Brunch, ai cărui parteneri sunt Muzeul Bucovinei – Secţia de Etnografie, Centrul de Resurse şi Cercetare în Turism/ Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava

Activităţile, găzduite de părintele Pascal, se vor organiza sub genericul „Biserica Ascunsă” şi vor consta în prezentarea obiceiurilor – azi uitate – de la marile evenimente de trecere şi despre şezătorile de altădată, în vizitarea atelierului de icoane realizate de copii, unde se află şi o expoziţie cu lucrările acestora realizate în cadrul taberei de creaţie „Micii iconari” sau de descifrare a simbolurilor de pe cămăşi sau ţesături. Se vor degusta mâncăruri tradiţionale pregătite de gospodinele din Adâncata.

Bucovina Brunch este un eveniment caritabil. Donaţiile pentru participare sunt de 35 de lei. Fondurile vor fi folosite pentru costurile evenimentului şi pentru continuarea acţiunilor de patrimoniu demarate (reabilitarea cimitirul Cacica, mutarea Casei Aioniţoaie de la Putna).

Participarea este condiţionată de înscriere, care se poate face pe formularul de la adresa https://goo.gl/forms/f40b5gI7LcYWUEtM2. Mai multe detalii cu privire la acest eveniment pot fi obţinute accesând pagina Facebook.com/BucovinaBrunch. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: