Rugbi în şapte, juniori

LPS Suceava, printre protagonistele turneului internaţional de la Cluj

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, de juniori de 16-17 ani, a avut posibilitatea să participe la un turneu internaţional la Cluj. Tinerii jucători suceveni au avut ocazia să joace împotriva unei echipe din Franţa şi a uneia din Republica Moldova, la care s-au adăugat grupări similare din Baia Mare şi Cluj.

Echipa suceveană, pregătită de Dumitru Livadaru, s-a clasat în final pe locul cinci, dar experienţa jucătorilor a fost una de neuitat.

„Am jucat împotriva unor echipe de top şi ne-am străduit să le facem faţă. Nu a fost deloc uşor, dar jucătorii noştri au arătat voinţă şi determinare. Nu suntem încă la nivel cu cei mai buni, însă sunt şanse bune să ne batem cu ei în curând” a declarat antrenorul Dumitru Livadariu.

Din lotul formaţiei sucevene, la turneul clujean, au făcut parte sportivii: Petru Humor, Gelu Bîrsan, Petru Boian, Ionuţ Cosma, Andrei Gigica, Petru Tătar, Cristi Solomon, Eduard Duţu, Alex Atodiresei, Darius Bădăluţă, Ştefan Ursulescu, Andrei Cosovanu şi Darius Constantinov.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI