Fotbal, Liga a II-a

Foresta Suceava şi-a amânat plecarea în cantonamentul de la Poiana Negri

Foresta Suceava şi-a amânat cu două zile plecarea în cantonamentul de la Poiana Negri din cauza faptului că stranierii se lasă aşteptaţi. Absenţi de la reunirea lotului, Diallo, Masella, Pappoe, Belevschi, Secrier, Movsisyan, Belkacem şi Boumina au anunţat conducerea clubului că vor ajunge la Suceava abia la începutul acestei săptămâni.

Singurii care s-au pregătit la sfârşitul săptămânii precedente au fost mijlocaşul Andrei Cerlincă şi portarul Razvan Began, care au făcut câteva ture de teren cot la cot cu antrenorul Florentin Petre, restul jucătorilor preferând să nu se echipeze.

Foresta se numără printre puţinele formaţii din eşalonul secund al fotbalului românesc, trei la număr, care nu au început încă pregătirea de iarnă, alături de ASA Târgu Mureş şi Olimpia Satu Mare, ultimele două având şanse minime să mai continue campionatul.

În condiţiile în care vor intra în programul normal de pregătire, „galben-verzii” vor pleca mâine în stagiul de pregătire centralizată la Poiana Negri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI