Pe drumurile din Pojorâta şi Izvorul Alb spre Cabana Rarău şi de la Crucea spre Chiril

Subprefectul Silvia Boliacu a dispus montarea a trei bariere cu lacăte

Subprefectul Silvia Boliacu a dispus, ieri, în urma fenomenelor meteo periculoase de la sfârşitul săptămânii trecute, montarea a trei bariere prevăzute cu lacăte pe drumurile din Pojorâta şi Izvorul Alb spre Cabana Rarău şi de la Crucea spre Chiril.

Potrivit Biroului de Presă al Prefecturii Suceava, ieri, în jurul orei 10, Drumul Judeţean 175B – Trans Rarău era încă închis din cauza zăpezii depuse pe carosabil, pe porţiunea de la Pojorâta spre Cabana Rarău şi de la Cabana Rarău spre Crucea.

Subprefectul Silvia Boliacu a dispus montarea unor bariere, după ce semnele de avertizare montate de Poliţie au fost îndepărtate de turişti.

„La propunerea subprefectului Silvia Boliacu, luni urma să fie montate, în zonele respective, trei bariere prevăzute cu lacăte, una pe drumul din Pojorâta spre Cabana Rarău, a doua pe DJ 175 A, Izvorul Alb – Cabana Rarău, şi o a treia pe porţiunea de drum de la Crucea spre Chiril. Acolo erau montate de Poliţie semne de avertizare, dar fuseseră îndepărtate de turiştii care urcau spre Cabana Rarău. Turiştii care se aflau cazaţi la cabană au plecat duminică, din proprie iniţiativă, fiind în afara pericolului” a precizat sursa citată.

Prefectura a mai arătat că celelalte drumuri din judeţ erau, luni dimineaţă, deschise traficului, nefiind afectate circulaţia feroviară şi cea de pe Aeroportul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Ziarul cu cea mai mare traditie din sv a ajuns un fel de gazeta de perete a celor care “lucra” la stat.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: