PSD Suceava 2020

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu, au participat la mitingul pentru autostrada Moldova-Ardeal

Numeroşi suceveni, de la transportatori sosiţi cu TIR-uri, la motociclişti, au participat, sâmbătă, la mitingul organizat în Tg. Neamţ pentru susţinerea realizării cu prioritate a autostrăzii A 8 care să lege Moldova de Ardeal.

La această acţiune au participat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu.

Flutur a transmis că Moldova trebuie să conteze în deciziile Guvernului şi nu poate fi ignorată. „Sunt solidar. Aici nu sunt politician, ci un cetăţean care vrea autostradă cu vestul. Vreau ca şi Bucovina, la o sută de ani de când s-a unit cu România, să fie unită prin autostradă cu vestul. Acum se face lobby pentru autostrada est-vest şi cred că trebuie şi pentru drumul expres nord-sud. Noua realitate internaţională ne arată că nu mai facem faţă”, a spus Flutur.

Primarul Ion Lungu a spus că a participat la mitingul organizat pentru susţinerea realizării autostrăzii A8, Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş pentru că sucevenii doresc să fie construită această autostradă fără de care oraşul va fi condamnat la subdezvoltare. „Nu vrem să stăm cu mâna întinsă la guvern, vrem să ne creştem veniturile proprii, iar pentru aceasta este necesară dezvoltarea economică a oraşului, crearea de noi locuri de muncă, realizarea de investiţii mari în oraş. Fără o infrastructură adecvată, aceste lucruri nu se vor întâmpla”, a spus Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: