Până pe 18 iunie, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava

Salonul Auto Bucovina, la ediţia a XIV-a

> Expoziţia s-a deschis ieri

 Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava organizează în perioada 15 – 18 iunie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava, ediţia a XIV-a a Salonului Auto Bucovina.

Expoziţia se va desfăşura pe esplanada Casei de Cultură din Suceava şi va putea fi vizitată între orele 10:00 şi 18:00.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor peste 20 de mărci auto participante la eveniment, Mercedes, BMW, Dacia, Renault, Nissan, Toyota,Volkswagen, DAF, Iveco, Tatra, Mitsubishi, Citroen, Kia, Ford, Land Rover, Jaguar, Jeep, Fiat, precum şi şcoala de şoferi „Sigur la volan”, firmele de asigurări Generali şi Destine Broker, Diesel Service Bosanci, Romfour şi Parbiz Center Automotive, toate acestea fiind expuse pe o suprafaţă de 3500 mp.

„Creşterea numărului de expozanţi de la an la an şi al mărcilor prezente confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanţă regională, contribuind la promovarea imaginii produselor industriei auto, a unui întreg concept căruia i s-au adus plusuri de la o ediţie la alta” se arată într-un comunicat al CCI Suceava.

Sursa citată precizează că această ediţie aduce şi în acest an, la Salonul Auto Bucovina, o maşină unică din Campionatul Naţional de Drift.

„Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. Această maşină a participat deja la etapa I a campionatului de drift care a avut loc în Ungaria, pe un circuit foarte greu, unde au fost prezenţi peste 70 de concurenţi” menţionează CCI Suceava.

De asemenea, la Salon vor fi prezente maşini de epocă, limuzine, maşini hibrid şi multe alte mărci auto renumite.

„Salonul Auto Bucovina îl aduce în premieră pentru zona noastră la o astfel de manifestare pe pictorul Adrian Miţu, care ne va surprinde cu expoziţia de tablouri cu maşini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea şi vin” anunţă organizatorii evenimentului.

Ei mai informează că manifestarea reuneşte cei mai importanţi dealeri locali şi nu numai care vor expune ultimele noutăţi în materie de autoturisme şi care „vă vor convinge să alegeţi maşina mult visată cu ofertele, reducerile şi premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI