Campanie educaţională:

ENERGIA VERDE (II)

BIOENERGY SUCEAVA SA a finalizat marţi, 23 mai 2017, cea de­a doua etapă a Campaniei Educaţionale „Energia Verde”, desfăşurată în cadrul Colegiului de Arte „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Prima etapă a proiectului iniţiat de Bioenergy Suceava a avut loc în data de 12.05.2017, când elevii clasei a II-a A au avut privilegiul de a vizita centrala de producere a energiei electrice şi termice.

Ca urmare a provocării primite de către elevi, cea de a participa la concursul intitulat Energie verde pentru un aer curat, marţi, 23.05.2017, s-au desemnat şi premiat câştigătorii proiectului, după cum urmează:

Locul I – elev Mălina Rusu,

Locul II – elev Erica Telescu,

Locul III – elev Alexandru Dragomirescu.

De altfel, toţi elevii clasei a II-a A au primit premii de participare.

La finalul festivităţii de premiere, conducerea Colegiului de Arte „Ciprian Porumbescu” a propus semnarea unui parteneriat educaţional împreună cu Palatul Copiilor şi Bioenergy Suceava.

Directorul general al Bioenergy Suceava, Vasile Ilie, consideră ca acest parteneriat va deschide porţile altor proiecte în viitor, în cadrul cărora tinerii, şi nu numai, vor avea ocazia să se informeze corect cu privire la întregul proces tehnologic de producere a apei calde menajere şi încălzirii în municipiul Suceava.

„Reamintim ca Bioenergy Suceava este cea mai performantă centrală de cogenerare din România şi din Europa de sud­est, producând cea mai ieftină, curată şi sigură energie. În acelaşi timp, Bioenergy asigură ecologizarea mediului prin utilizarea biomasei şi a unor deşeuri care se aruncau, reducând poluarea aerului în municipiul Suceava de peste 5,5 ori – conform unui studiu de specialitate. Aşa ar trebui să fie construite toate centralele în viitor” declară directorul general Vasile Ilie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI