La Târgul de cai de la Horodnic de Sus

Prezenţă numeroasă

Numeroase persoane au fost prezente, duminică, la cea de-a şaptea ediţie a Târgului de cai organizat la Horodnic de Sus, manifestare iniţiată de proprietarul Hanului Voievozilor şi realizată de autorităţile locale din zonă.

Acest târg este o ocazie foarte bună pentru formarea preţului pentru cabaline şi atelaje, dar este şi un prilej pentru încheierea de contracte

La această acţiune au fost prezentaţi cai, dar şi atelaje, iar la manifestare au participat prefectul Mirela Adomnicăi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primari, parlamentari.

Persoanele prezente la târg au urmărit probele specifice şi au gustat şi din produsele zonei.

Prezent şi în acest an la acest târg, deputatul PSD Cătălin Nechifor a ţinut să sublinieze meritul proprietarului Hanului Voievozilor, care a avut iniţiativa acestui festival. „Un cuvânt de suflet domnului Popescu, de la Hanul Voievozilor, cel care a iniţiat acest festival şi căruia îi doresc să privească cu încredere către înălţimi şi chiar dacă anul acesta a şi plouat, sunt sigur că soarele va răsări şi că vântul va bate în direcţia bună în august”, a scris Nechifor pe pagina sa de socializare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: