Gheorghe Flutur:

Voi propune CJ Suceava acordarea unui ajutor de urgenţă familiilor afectate de incendiul din Gura Humorului

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că va propune, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, acordarea unui ajutor de urgenţă familiilor afectate de incendiul în care s-au distrus 18 apartamente de la mansardă şi au fost avariate celelalte apartamente din cele două scări ale blocului afectat.

Flutur s-a deplasat la faţa locului pentru a vedea situaţia existentă ca urmare a incendiului care a afectat un bloc de locuinţe din Gura Humorului. Împreună cu preşedintele CJ Suceava, s-a aflat primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc şi un reprezentant al ISU Suceava.

 În urma analizei, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că va propune în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, care se va desfăşura săptămâna viitoare, acordarea de sprijin financiar celor afectaţi.

„Aşteptăm anchetele sociale de la Primăria Gura Humorului şi documentele de la ISU pentru a putea întocmi proiectul de hotărâre” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: