Handbal masculin, Liga Naţională, play-out

CSU Suceava a luat o bătaie zdravănă de la Steaua

> În cadrul etapei a III-a din play-out, Steaua – CSU Suceava 39-27

 CSU Suceava a ratat şansa de a urca pe primul loc în play-out-ul pentru menţinerea în Liga Naţională, după ce a luat o bătaie zdravănă, cu scorul de 27-39, pe terenul Stelei Bucureşti, într-un meci disputat în cadrul etapei a III-a.

Gruparea bucureşteană a început mai bine întâlnirea de la Chiajna, marcând primele două goluri. Replica universitarilor nu s-a lăsat mult aşteptată, Olariu egalând scorul de pe tabelă la 5-5, după un contraatac purtat în minutul 10.

Trupa antrenată de Adi Chiruţ a intrat însă în criză de idei, iar Steaua s-a distanţat la cinci goluri în minutul 18, scor 11-6, în pofida unui time-out care a încercat să taie elanul gazdelor. Chiar dacă Drăghici a parat o aruncare de la 7 metri, în urma căreia formaţia suceveană s-a apropiat la 12-10, bucureştenii şi-au mărit avantajul pe finalul primei reprize, pauza consemnând 18-12.

Handbaliştii suceveni au continuat să se întreacă în greşeli în repriza a doua, iar Steaua a profitat şi a tranşat practic soarta celor trei puncte în primele şapte minute de la reluarea jocului, la finalul cărora s-a distanţat la nouă lungimi pe tabelă, scor 22-13. Cristi Tcaciuc a înscris din poartă în poartă pentru 22-16, dar sârbul Konstandinovic a refăcut ecartul în minutul 46, scor 27-18. În ultimul sfert de oră, diferenţa de pe tabela de marcaj a luat proporţii, Steaua reuşind să se impună în final la 12 goluri, scor 39-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc (1 gol), Drăghici, Duman – Baican (5 goluri), Burlacu (5 goluri), Olariu (4 goluri), Puljizovic (3 goluri), Ciubotariu (2), Mitrea (2), Costea (2), Sipka (1), Tîrzioru (1), Şoldanescu (1), Petrea, Preda şi I. Tcaciuc.

În celalalt meci din play-out CSM Făgăraş a învins pe teren propriu, scor 24-23, pe CSM Satu Mare. În următoarea rundă din play-out, CSU Suceava va primi miercurea viitoare, pe teren propriu, vizita celor de la CSM Făgăraş.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI