Circulaţia rutieră în judeţul Suceava se desfăşoară în condiţii de iarnă

 > Peste 190 de poliţişti supraveghează traficul

Circulaţia rutieră în judeţul Suceava se desfăşura, ieri după-amiază, în condiţii de iarnă, nefiind drumuri publice închise din cauza ninsorilor abundente.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, peste 190 de poliţişti rutieri şi de ordine publică, atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, au acţionat cu 96 de mijloace auto, fiind prezenţi atât noaptea, cât şi ziua pe drumule publice din judeţ prin acţiuni de patrulare şi monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor şi creşterii gradului de siguranţă rutieră.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, în judeţul Suceava nu sunt drumuri închise, ci doar o restricţie a autovehiculelor de mare tonaj pe DN 17A, unde circulaţia autovehiculelor a fost oprită timp de o oră pentru a permite echipelor de deszăpezire să cureţe carosabilul.

Ca urmare a măsurilor dispuse, pe drumurile publice din judeţul Suceava nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă, dar în deplină siguranţă, se arată în comunicat.

Poliţia Judeţeană Suceava arată că poliţiştii au acţionat în 13 zone identificate ca fiind predispuse riscului de înzăpezire. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: