Pensiile vin mai repede cu două zile

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava informează că, luna aceasta, pensionarii suceveni vor intra mai repede în posesia banilor cuveniţi. Potrivit CJP, având în vedere apropierea sărbătorilor pascale, cât şi din dorinţa de a se veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi Compania Poşta Română şi-au arătat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile. Astfel, în aprilie, plata pensiilor la domiciliul beneficiarilor se va face în perioada 12-26 aprilie, pentru persoanele negăsite la domiciliu şi avizate termenul-limită fiind 27 aprilie.

„Pentru a asigura realizarea acestei măsuri, Casa Naţională de Pensii Publice a făcut toate diligenţele în vederea întocmirii documentelor de plată şi transmiterii acestora către oficiile poştale în vederea achitării drepturilor de pensie conform noului calendar”, se arată într-un comunicat de presă al Casei Judeţene de Pensii Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: