În 2017

Comisiile locale de fond funciar din judeţ vor fi controlate în ordine alfabetică

> În anumite cazuri vor fi dispuse şi controale de urgenţă

Comisia judeţeană de fond funciar Suceava s­-a întrunit, ieri, pe ordinea de zi fiind înscrise un număr de 30 de puncte, iar în urma analizei şi dezbaterilor care au avut loc s­-au adoptat un număr de 18 hotărâri, anunţă Prefectura Suceava.

Într-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului Suceava arată că o problemă deosebit de importantă supusă analizei membrilor comisiei judeţene a reprezentat­-o aprobarea Planului de control pe anul 2017, respectiv tematica ce se va urmări în acţiunile de control desfăşurate la primăriile din judeţul Suceava – comisiile locale de fond funciar, cu privire la activitatea de restituire în materia legilor fondului funciar, de către împuterniciţii prefectului judeţului Suceava pentru constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor potrivit prevederilor Legii nr. 165/2013, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr. 18/1991 – Legea fondului funciar, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi comisiile locale supuse controlului.

„Deşi criteriul de stabilire a comisiilor locale supuse în anul 2017 controlului care are drept obiectiv aplicarea legilor fondului funciar la nivel de comisie locală este cel alfabetic, Comisia judeţeană în unanimitate a stabilit că, raportat la problemele identificate în activitatea sa sau din cea de petiţionare, va proceda în fiecare şedinţă la nominalizarea şi a altor comisii locale de fond funciar care vor fi controlate de către împuterniciţii prefectului judeţului Suceava, în regim de urgenţă” se menţionează în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: