106 ani

Ieri, într-un cadru familiar – familia sa fiind bătrânii din azil – învăţătoarea Ana Lazăr a fost sărbătorită la împlinirea vârstei de 106 ani. Centenara ceruse să nu se facă zarvă în jurul acestei remarcabile aniversări, dar maici şi colocatari, alături de prieteni, au ţinut să nu lase clipa să treacă pur şi simplu, ci s-o aşeze în amintiri cu câteva gesturi simple: un tort, o seamă de cuvinte frumoase şi un „La mulţi ani” cântat din inimă.

Doamna Ana Lazăr a mulţumit tuturor pentru grija ce i se poartă, pentru faptul că bătrâneţile ei se petrec într-un mediu atât de familiar, chiar dacă familia sa nu mai există sau, câtă mai este, a uitat de ea.

La mulţi ani, doamnă Ana Lazăr! (D.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: