Foresta Suceava, „orbită” total de Luceafărul Oradea

> Într-un meci contând pentru etapa a XIV-a, Luceafărul Oradea – Foresta Suceava 2-0 (1-0)

 fotbal-foresta-sv-1-novForesta Suceava a pornit cu mare încredere la Oradea pentru jocul din etapa a XIV-a a Ligii a II-a de fotbal. Din păcate, în urma unui joc fără orizont, sucevenii au fost învinşi cu 2-0 după ce au dominat cu autoritate disputa.

Foresta Suceava a început calm şi liniştit meciul cu Luceafărul Oradea, mai ales că era favorită prin prisma locului ocupat în clasament. Sucevenii au dominat clar primele 45 de minute şi şi-au creat câteva situaţii bune de a marca.

„Ghinionistul” primei reprize a fost Bogdan Rusu, care a făcut o mare risipă de efort, dar a fost extrem de neinspirat la finalizare. Întâi, în loc să şuteze cu dreptul după o pasă bună a lui Stănescu, a ales o finalizare fantezistă cu piciorul stâng, iar apoi, la a doua situaţie de a înscrie nu a reuşit să cadreze lovitura de cap.

Vârfurile de atac ale Forestei Suceava au fost permanent în duel cu fundaşii orădeni pentru că mijlocaşii le-au furnizat doar baloane de luptă. Căinari şi Avram au fost foarte discreţi în joc, pătrunderile lui Cerlincă fiind destul de rare.

Aşa cum se întâmplă în fotbal, după ce au fost dominaţi clar, jucătorii echipei gazdă au realizat o acţiune splendidă pe partea stângă, din nou tânărul portar sucevean a ezitat să iasă din poartă pe centrare şi atacantul orădean Ban a înscris cu un şut la colţul scurt.

Antrenorul sucevenilor, Cristi Popovici, a încercat să schimbe ceva în partea secundă a partidei cu Luceafărul Oradea, însă Lucian Dumitriu, Bujor şi Drugă nu au fost capabili să aducă un plus jocului forestierilor. După o nouă serie de atacuri sterile, bucovinenii au mai primit un gol pe final de meci din partea lui Arnăutu şi au pierdut o partidă în care au avut peste 65% posesie.

Evoluţie foarte modestă, în primul rând a liniei de mijloc, joc rigid al fundaşilor centrali şi neinspiraţie maximă în atac, portar cu reflexe, dar lipsit de experienţă, aceasta poate fi caracterizarea formaţiei Foresta Suceava în disputa cu Luceafărul Oradea.

Poate că era de aşteptat o cădere în jocul Forestei Suceava, dar trebuie analizate cauzele jocului complet neinspirat al elevilor jucătorilor lui Cristi Popovici. Poate că acest rezultat a venit la fix pentru a linişti frunţile înfierbântate ale celor care visau o eventuală promovare.

Luceafărul Oradea: Ed. Pap – Balea, Moga, Fl. Ilie, I. Ban – Hlinca (cpt.), Ţegle – Feher, P. Păcurar, Zs. Lukacs – Arnăutu. Rezerve: Goia – Nogo, Balla, Sorian, Ad. Bedea, I. Cuc, C-tin. Roşu. Antrenor: Erik Lincar.

Foresta Suceava: Niga – D. Bălan (cpt.), D. Lung, A. Mutu, Semeghin – Cerlincă, Vl. Stănescu, Căinari, Rz. Avram – Bg. Rusu, M. Matei. Rezerve: Hînţăscu – Masella, Vl. Bujor, Dănilă, D. Drugă, Dumitriu, Strugariu. Antrenor: Cristian Popovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: