Cei şase indivizi care au violat o femeie, la Cârlibaba, ajung în instanţă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”.

Patru dintre ei, respectiv Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, vor fi judecaţi şi pentru „loviri şi alte violenţe”, iar Cardoş Alexandru-Adrian şi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, cei şase indivizi, trei din judeţul Maramureş, doi din Sălaj şi unu din Botoşani, au violat o femeie de 29 de ani, care locuieşte într-o baracă în zona localităţii Cârlibaba.

„În noaptea de 18/19.09.2016 între orele 1 – 4 inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai au urmărit-o pe persoana vătămată B.G.E. într-o magazie din lemn din apropierea colibei unde aceasta locuia temporar, situată în satul Şesuri de pe raza comunei Cârlibaba, unde au lovit-o în mod repetat cu pumnii, cu două curele şi cu un băţ din lemn şi au constrâns-o astfel să întreţină raporturi sexuale normale cu fiecare dintre ei, producându-i astfel persoanei vătămate şi leziuni care au necesitat 4 – 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare de la data producerii” şi care „…s-ar fi putut produce în cadrul unui viol” conform concluziilor Raportului de constatare medico-legală din 20 septembrie a.c., întocmit de Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc pe numele ei” au comunicat anchetatorii PT Vatra Dornei.

În timpul violului în grup, Cardoş a furat de acolo un telefon mobil.

În aceeaşi noapte, grupul de patru indivizi pomeniţi mai sus a plecat spre coliba unde locuieşte şi fratele de 40 de ani al femeii violate şi l-au bătut măr, lovindu-l cu pumnii şi picioarele şi cu o brichetă în cap, omul având nevoie pentru vindecare de mai mult de o săptămână.

În timpul cercetărilor, inculpaţii şi-au recunoscut vina, pentru faptele săvârşite, mai puţin Varga Ludovic-Radu. Acesta a susţinut că n-a violat pe nimeni, femeia batjocorită de ceilalţi bărbaţi din grup fiind de acord să întreţină relaţii sexuale cu el.

Inculpaţii vor răspunde curând acuzaţiilor aduse de procurori în faţa magistraţilor Judecătoriei Vatra Dornei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI