Irina Vasilciuc, singurul candidat înscris pentru funcţia de administrator public al judeţului

Consilierul personal al lui Gheorghe Flutur, Irina Vasilciuc, este singurul candidat înscris pentru funcţia de administrator public al judeţului Suceava.

CJ Suceava a anunţat, vineri, că pentru funcţia de administrator public al judeţului Suceava a fost înregistrată o singură candidatură, care a şi fost admisă, îndeplinind criteriile stabilite.

Concursul urmează să fie organizat începând cu data de 6 octombrie.

Postul de administrator public al judeţului Suceava a fost vacantat în luna iulie, după ce Ionuţ Adomniţei a renunţat la funcţie.

Irina Vasilciuc a mai fost administrator public al judeţului Suceava în perioada martie 2011 – iunie 2012, iar înainte a ocupat funcţia de director economic al Consiliului Judeţean Suceava. Ea are o largă experienţă în ceea ce priveşte administrarea fondurilor publice, în special derularea proiectelor cu finanţare europeană, şi este în prezent consilier personal al lui Gheorghe Flutur.

Funcţia de administrator public al judeţului Suceava a fost înfiinţată în anul 2008, iar primul care a ocupat­o a fost Petru Luhan, care a devenit apoi europarlamentar.

După Luhan, funcţia a fost deţinută de Irina Vasilciuc, care a părăsit postul în 2012, după ce Gheorghe Flutur a pierdut funcţia de preşedinte al CJ Suceava.

În această funcţie a urmat Lăcrămioara Loghin, care a demisionat în martie 2015 din motive de sănătate. Apoi, funcţia a fost deţinută de Ionuţ Adomniţei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI