În cadrul unei reuniuni regionale

Parchetul Tribunalului Suceava a obţinut locul 1 pentru combaterea corupţiei

Parchetul Tribunalului Suceava a obţinut locul 1 privind combaterea corupţiei, în cadrul unei reuniuni regionale organizate sub egida Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu Direcţia Generală Anticorupţie şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La întâlnirea cu tema „Investigarea infracţiunilor de corupţie şi a conflictelor de interese”, care a avut caracter regional, au participat, la Constanţa, 11 parchete de pe lângă tribunale, din zona Moldovei şi a Dobrogei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost desemnat câştigător al locului I, titlul obţinut reprezentând recunoaşterea rezultatelor obţinute în eforturile de combatere a infracţiunilor de corupţie, precum şi a infracţiunilor economico-financiare derivate, respectiv evaziune fiscală şi spălare de bani, se arată într-un comunicat al PT Suceava.

„A fost apreciată proactivitatea procurorilor unităţii noastre şi a organelor poliţiei judiciare din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava. Totodată, atingerea obiectivelor din Strategia locală de combatere a infracţiunilor de corupţie, ca parte a Strategiei naţionale, precum şi combaterea infracţionalităţii din cadrul domeniilor prioritare ale Ministerului Public au reprezentat rezultatul unei eficiente cooperări interinstituţionale şi al eforturilor conjugate ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Direcţia Generală Antifraudă Fiscală” se arată în comunicat.

Având în vedere această distincţie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava va participa la întâlnirea naţională, cu aceeaşi temă, care se va organiza în a doua jumătate a anului 2016, precizează sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: