Înscrierea absolvenţilor clasei a VIII-a la evaluarea naţională începe miercuri

Înscrierea absolvenţilor clasei a VIII-a la evaluarea naţională va avea loc în perioada 15 – 17 iunie a.c., în judeţul Suceava fiind înscris la începutul anului şcolar 2015­-2016 un număr de 7684 de elevi în clasa a VIII-a.

Cursurile pentru elevii clasei a VIII-a se vor încheia în data de 17 iunie, iar potrivit Calendarului de desfăşurare a evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, în data de 27 iunie este prevăzută desfăşurarea probei scrise la limba şi literatura română; în data de 28 iunie se va desfăşura proba scrisă la limba şi literatura maternă; proba scrisă la matematică este prevăzută pentru data de 29 iunie.

Afişarea rezultatelor va avea loc în data de 1 iulie, până la ora 16, iar depunerea contestaţiilor se va desfăşura în aceeaşi zi, în intervalul orar 16-­20.

În perioada 2­4 iulie este prevăzută rezolvarea contestaţiilor, iar în data de 5 iulie va avea loc afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: