Suceveanul Sebastian Gheorghe, arbitru asistent la meciul Polonia – Irlanda de Nord

Românul Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Polonia – Irlanda de Nord, din Grupa C a Euro 2016, care se va desfăşura duminică, în oraşul francez Nisa, a anunţat UEFA. Haţegan va fi ajutat de arbitrii asistenţi Octavian Şovre, din Oradea, şi Sebastian Gheorghe, din Suceava, şi de arbitrii asistenţi adiţionali Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu, şi ei români. Arbitru de rezervă va fi grecul Tasos Sidiropoulos, iar arbitru asistent de rezervă, compatriotul acestuia, Damianos Efthimiadis. Sebastian Gheorghe este primul arbitru din istoria Sucevei prezent la un turneu final de Campionat European.

Haţegan este primul central român prezent la un turneu final după o pauză de 28 de ani. Timişoreanul Ioan Igna a condus meciuri la Euro 1988, iar în urmă cu 16 ani, la Euro 2000, se consemna ultima prezenţă a arbitrajului românesc la un turneu final, tuşierul timişorean Nicolae Grigorescu.

Întâlnirea Polonia — Irlanda de Nord va avea loc de la 19 (ora României). Din Grupa C mai fac parte Germania şi Ucraina.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI