Şedinţă extraordinară a vechiului deliberativ pentru Zilele Sucevei

 > Anul acesta ar putea fi cheltuită suma de 100.000 lei, iar Iulius Mall va veni cu o completare de 50.000 lei

 Săptămâna viitoare, pe 14 iunie, Consiliul Local Suceava va avea o şedinţă extraordinară, anunţă primarul Ion Lungu, care precizează că este vorba despre vechiul deliberativ. Conform edilului-şef, aflat încă în exerciţiul mandatului 2012-2016, întrunirea de urgenţă este motivată de aprobarea organizării şi finanţării manifestărilor dedicate Zilelor Sucevei. Anul acesta, din puşculiţa municipală suceveană ar putea fi cheltuită suma de 100.000 de lei, evenimentele urmând a fi ţinute în parcarea Iulius Mall din Lunca Sucevei, iar complexul comercial va veni cu o completare de 50.000 lei.

„Având faptul că în acest an alegerile au fost mai devreme, Zilele Sucevei vor fi organizate în perioada 24-26 iunie. Săptămâna viitoare vom avea o şedinţă extraordinară de consiliul local, în care voi propune să venim cu o finanţare de 100.000 de lei, la care se vor adăugă încă 50.000 de lei, sumă cu care participă cei de la Iulius Mall” a arătat Ion Lungu, potrivit căruia constituirea noului consiliu local şi depunerea jurământului de către primar, pentru cel de-al patrulea mandat, vor avea loc până pe 20 iunie.

Conţinutul manifestărilor dedicate Zilelor Sucevei şi desfăşurătorul acestora încă nu au fost stabilite. Însă acestea includ, printre altele, celebrarea cuplurilor de aur ale urbei, decernarea diplomelor de cetăţean de onoare al municipiului, întreceri sportive, spectacole de muzică populară şi spectacole de muzică uşoară.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI