Primarul ales din Rădăuţi, Nistor Tatar:

Mulţumesc rădăuţenilor pentru încrederea acordată mie şi echipei PSD

Tatar_PSD_RadautiPrimarul ales al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mulţumeşte rădăuţenilor pentru încrederea pe care i­au acordat­o, la vot, atât lui, cât şi echipei de consilieri PSD.

„Vreau ca rădăuţenii să vadă în scurt timp că au votat corect” a spus Tatar.

El a mulţumit şi familiei şi colegilor săi pentru că au stat alături de el în această campanie electorală, care nu a fost o campanie uşoară.

Totodată, în ceea ce priveşte realizarea majorităţii în Consiliul Local Rădăuţi şi desemnarea viceprimarului, Nistor Tatar a arătat că lucrurile trebuie făcute cu calm.

El a spus că îşi doreşte ca în Consiliul Local să fie linişte, iar consilierii să colaboreze pentru buna desfăşurare a activităţii administraţiei publice locale.

Nistor Tatar a explicat că PSD ar putea face alianţă în CL Rădăuţi cu ALDE, dar fără Constantin Boliacu. Iar dacă acesta rămâne în ALDE, atunci va discuta despre o alianţă cu consilierii PNL.

„Este exclus să fac o alianţă cu Boliacu. Aşa-numita cooperativă Tatar-Boliacu despre care am fost acuzat în campanie nu a existat, nu există şi nu va exista” a spus Tatar.

El i­a transmis liderului Organizaţiei Judeţene ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, că este dispus la o colaborare cu ALDE, dar fără Constantin Boliacu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: