Fostul primar din Udeşti, Săvel Botezatu, găsit în conflict de interese penal

 Agenţia Naţională de Integriate a sesizat Parchetul Judecătoriei Suceava în cazul fostului primar al comunei Udeşti, Săvel Botezatu, care este acuzat de conflict de interese penal.

Potrivit ANI, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, Săvel Botezatu a semnat 13 contracte de asistenţă juridică şi două contracte de prestări servicii încheiate între Primăria comunei Udeşti şi Cabinet de avocat „Dorin Andronic” prin care s-­a obţinut un folos patrimonial în cuantum de 34.300 lei pentru o altă persoană cu care s-­a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură.

ANI arată că fostul primar A încheiat cu Cabinet de avocat „Dorin Andronic”, în calitate de persoană fizică, contracte de asistenţă juridică în vederea reprezentării sale în instanţă. Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea verificării indiciilor privind săvârşirea de Săvel Botezatu a infracţiunii de conflict de interese, se arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: