IŞJ Suceava:

44 de cadre didactice titulare şi-au completat norma didactică pentru anul şcolar 2016-2017

44 de cadre didactice din judeţ şi-au completat norma didactică pentru anul şcolar 2016­2017, în cadrul şedinţei publice organizate, marţi, de Comisia de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat, miercuri, că 44 de cadre didactice titulare şi-au completat, marţi, norma didactică în cadrul şedinţei publice organizate de Comisia de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, constituită la nivelul IŞJ Suceava.

Anuţei a spus că disciplinele la care s­a completat norma didactică au fost biologie, educaţie fizică, educaţie muzicală, fizică, limba engleză, limba franceză, religie ortodoxă, educaţie tehnologică, istorie, chimie, educaţie plastică, limba şi literatura română, matematică etc. El a precizat că cele mai multe completări de normă didactică au fost la disciplinele biologie – 5, fizică – 4, limba franceză – 4, educaţie fizică – 3, educaţie muzicală – 3 şi limba engleză – 3, în timp ce la celelalte discipline au fost câte una sau două situaţii de completare de normă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI