Bugetul Muzeului Bucovinei pentru manifestări culturale în 2016, mai mic cu 15% faţă de cel din 2015

Bugetul alocat pentru manifestările culturale organizate de Muzeul Bucovinei în acest an este de peste 570 000 de lei, mai mic decât cel alocat în anul 2015.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat recent că bugetul alocat pentru manifestările culturale organizate de instituţie este de 577 000 de lei în acest an, în timp ce anul trecut au fost alocaţi 683 500 de lei.

Ursu a spus că veniturile proprii ale Muzeului Bucovinei au fost de 812 890 de lei în cursul anului 2015, în care au fost incluse şi fondurile din proiectele cu finanţare europeană derulate de instituţie, iar pentru acest an se estimează că veniturile proprii ale Muzeului Bucovinei vor fi de 610 000 de lei.

El a arătat că au fost stabilite şi aprobate cuantumurile biletelor de intrare la Muzeul de Istorie şi la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Astfel, în acest an costul unui bilet de intrare pentru vizitarea expoziţiei permanente de la Muzeul de Istorie Suceava va fi de 15 lei/persoană pentru adulţi şi 5 lei/ persoană pentru copii, pentru vizitarea Sălii Tronului un bilet va costa 6 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii, pentru vizitarea Sălii Tezaur tariful va fi 6 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii, iar pentru vizitarea pe secţiuni Ev Mediu, Istorie Modernă, Istorie Contemporană biletul de intrare este 4 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii, în timp ce la Cetatea de Scaun a Sucevei biletul va costa 10 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI