Andreea Doroftei şi Dorin Andrei Rusu s-au calificat la Balcaniada de Cros

atletism andreea dorofteiLa finele săptămânii trecute, la Piteşti, a avut loc concursul de selecţie pentru Balcaniada de Cros. În urma unor curse deosebite, Andreea Doroftei de la CSM Suceava şi Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei au reuşit să prindă câte un loc în cadrul lotului naţional al României care va participa la Balcaniadă.

Elevă a Liceului Tehnologic Nr.1 din Câmpulung Moldovenesc, Andreea Doroftei a câştigat fără probleme competiţia junioarelor I, terminând cei 4.000 de metri ai cursei cu un avans liniştitor faţă de a doua clasată. Sportiva suceveană este pregătită la CSM Suceava de antrenoarea Erzilia Ţâmpău.

andrei rusu dorin atletŞi Andrei Dorin Rusu a realizat o performanţă remarcabilă, sportivul antrenat la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac trecând primul linia de sosire după cei 6.000 de metri ai cursei.

Peste aproximativ trei săptămâni, Andreea Doroftei şi Dorin Andrei Rusu vor participa la Balcaniada de Cros care va avea loc în Serbia şi în funcţie de rezultatele obţinute acolo se pot califica la Campionatele Europene.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI