Antrenorul echipei Rapid Suceava a văzut la „treabă” nou-veniţii

Costel Ilie a programat sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, un meci-şcoală între componenţii divizionarei secunde Rapid Suceava. Cu această ocazie, tehnicianul i-a văzut pentru prima oară la lucru cu mingea şi pe cei cinci jucători nou-veniţi în această iarnă pe Areni, este vorba de fundaşii Daniel Ciobanu (Rapid Bucureşti) şi Alexandru Edineţ (Republica Moldova), mijlocaşul Bogdan Botezatu (Terkidagspor – Turcia) şi atacanţii Tudor Galan (Unirea Târlungeni) şi Tudorel Tudorache (Ştiinţa Miroslava).

La capătul a două reprize a câte 35 de minute, câştig de cauză a avut echipa albă, care s-a impus în faţa echipei în roşu, cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile marcate de Tudorel Tudorache (2) şi Edy Sandu.

Rapid (alb): Hânţescu – Bălan, Velescu, Mateiciuc, I. Mihai – Sfrijan, Dănilă – Jitariuc, Sandu, Nechifor – Tudorache. A mai intrat: Păvăluc.

Rapid (roşu): Niga – Eşanu, D. Ciobanu, Tăutianu, Semeghin – Apostol, Ghiorghiciuc – Botezatu, Negru, Bâgu – Galan. A mai intrat: Hrehorciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: