„Star Wars“

Harrison Ford, de 76 de ori mai bine plătit decât colegii săi de distribuţie

Harrison Ford se pare că a reuşit să obţină o sumă de 76 de ori mai mare decât colegii săi din distribuţia celui mai recent episod din „Star Wars”, uriaşa diferenţă de salariu explicându-se, potrivit unei surse din interiorul studiourilor Disney, prin aceea că pelicula nu s-ar fi putut face fără veteranul actor, relatează directmatin.fr. Astfel, artistul de 73 de ani ar fi încasat 23 de milioane de euro pentru rolul lui Han Solo din al şaptelea film al seriei, „The Force Awakens”. Veniturile lui nu se limitează la această cifră, actorul urmând să primească 0,5% din încasările filmului, care anunţă să pulverizeze toate recordurile (dacă se ia în considerare lansarea peliculei, de mare impact în toată lumea).

Actorii nou intraţi pe genericul filmului, printre care Daisy Ridley şi John Boyega, nu s-au bucurat de aceeaşi apreciere financiară ca interpretul istoric al lui Han Solo. Conform ziarului The Daily Mail, fiecare din cei doi ar fi primit puţin peste 400.000 de euro. „Harrison este cheia pentru ca filmul să funcţioneze”, a declarat în cotidianul britanic sursa din interiorul studiourilor Disney. „El face legătura între vechea generaţie şi cea nouă. A fost bine să îi avem pe Mark Hamill şi Carrie Fisher, dar filmul se putea face şi fără ei. Dar nu şi fără Harrison Ford”, încheie sursa, citată de directmatin.fr.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: