Medicii dentişti suceveni şi-au desemnat reprezentanţii

 > La alegeri au participat 125 de medici

125 de medici dentişti din judeţul Suceava au participat, sâmbătă, la cel de al doilea tur de scrutin al alegerilor structurilor de conducere ale Colegiului Medicilor Dentişti Suceava, alegerile urmând să fie validate de Comisia Electorală Centrală a Colegiului Medicilor Dentişti din România.

Potrivit reprezentanţilor Comisiei Electorale Judeţene, la scrutinul organizat sâmbătă, la sediul Colegiului Medicilor Dentişti Suceava, au participat 125 de medici dentişti, alegerile desfăşurându-se în prezenţa unui observator desemnat de

Comisia Electorală Centrală a CMDR, la solicitarea unui membru al Colegiului Medicilor Dentişti din Suceava.

Procesele-verbale întocmite de Comisia Electorală Judeţeană au fost transmise Comisiei Electorale Centrale, care urmează să valideze alegerile organizate la Suceava.

Potrivit regulamentului, prima şedinţă a noului Consiliu Judeţean al Colegiului Medicilor Suceava urmează să se desfăşoare în data de 9 decembrie, când Comisia Electorală Judeţeană va înmâna mandatele celor aleşi în acest for, iar din rândul membrilor noului Consiliu Judeţean va fi ales biroul executiv al CMD şi reprezentantul în Consiliul Naţional al CMDR, apoi din rândul membrilor acestui birou vor fi aleşi preşedintele, cei doi vicepreşedinţi, secretarul general şi trezorierul CMD.

În cea de a doua şedinţă a noului Consiliu Judeţean al CMD Suceava vor fi alese comisiile de lucru ale acestui for profesional.

Reamintim că în primul tur de scrutin pentru alegerea structurilor de conducere ale CMD Suceava s­au prezentat 72 de medici dentişti, alegerile nefiind validate întrucât nu a existat cvorumul legal de două treimi din numărul membrilor cu drept de vot.

Pe lista candidaţilor pentru alegerea membrilor Consiliului Judeţean al acestui for sunt înscrişi 17 medici dentişti din judeţul Suceava, iar pe lista candidaţilor pentru alegerea reprezentanţilor în Adunarea Generală Naţională a Colegiului Medicilor Dentişti din România sunt înscrişi tot 17 candidaţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: