Protestele de la Chişinău continuă cu pichetarea sediilor preşedinţiei, guvernului şi parlamentului

Membri şi simpatizanţi ai platformei civice „Demnitate şi Adevăr’” care de nouă zile protestează non-stop în centrul Chişinăului, au anunţat că vor începe pichetarea sediilor Centrului Naţional Anticorupţie, preşedinţiei, guvernului şi parlamentului Republicii Moldova. Potrivit Radio Chişinău, reprezentanţii platformei au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată pe scena improvizată din Piaţa Marii Adunări Naţionale, că pichetarea sediului CNA urma să înceapă ieri, urmând ca pe parcursul zilei de miercuri acţiuni similare să aibă loc şi la sediile preşedinţiei, guvernului şi parlamentului.

Organizatorii protestelor au anunţat de asemenea că duminică, 20 septembrie, este programat un amplu marş automobilistic, urmând a fi precizate traseul şi ora la care va avea loc acesta.

Reprezentanţii platformei civice „Demnitate şi Adevăr „au solicitat totodată convocarea de urgenţă a unei şedinţe extraordinare a legislativului, la care să fie discutate revendicările protestatarilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: