Congresul anual al Moş Crăciunilor din întreaga lume se desfăşoară la Copenhaga

Întrebarea ce face Moş Crăciun vara a primit un răspuns: călătoreşte la Copenhaga pentru congresul mondial al Moş Crăciunilor, scrie agenţia DPA. Peste 100 de Moş Crăciuni din întreaga lume au defilat luni prin centrul capitalei daneze îmbrăcaţi în haine şi căciuli roşii şi purtând bărbi lungi, albe, în deschiderea Congresului Mondial al Moş Crăciunilor. La o temperatură de 18 grade şi cer noros, participanţii nu au mai transpirat pe sub bărbi ca anul trecut.

Congresul se desfăşoară în perioada 20-22 iulie şi în afară de parade, spectacole şi concursuri, participanţii vor discuta şi probleme … profesionale, relatează Reuters. Între acestea, reglementările cu privire la parcarea pe acoperişul caselor.

Astăzi va avea loc o cursă de pentatlon pentru Moş Crăciuni, care le va măsura curajul şi puterea în cadrul unei curse cu obstacole printr-o pădure având un sac de cadouri în spate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI