Suceveni vigilenţi au trimis pe mâna poliţiştilor doi hoţi

Autorii a două furturi au ajuns pe mâna poliţiştilor pentru că persoane din Suceava au sărit în ajutorul păgubiţilor şi au pus mâna pe infractori.

O minoră de 14 ani, din Moara, vorbea la telefon marţi seară, pe la ora 18, în faţa unei şcoli, când un individ i-a smuls aparatul din mână şi a dat să fugă.

A fost prins însă de trecători şi identificat ulterior de poliţişti ca fiind un tânăr de 21 de ani, din localitatea Râşca. Din păcate, telefonul în valoare de 450 de lei nu a putut fi recuperat, pentru că individul l-a aruncat într-un gard viu şi nu a mai fost găsit. Tânărul din Râşca este cercetat penal pentru furt.

Pentru aceeaşi infracţiune va răspunde şi un bărbat de 36 de ani, din Suceava. El a fost prins de poliţişti în urma unei sesizări telefonice făcute de un sucevean, la ora 22.45. Acesta îl văzuse pe individ în timp ce intra într-o casă de pe strada Petru Rareş. La ieşire, hoţul era aşteptat deja de către poliţiştii veniţi operativ în locul indicat. În urma controlului corporal, asupra lui au fost găsite mai multe obiecte sustrase chiar atunci din locuinţa cu pricina.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI