Patru ani de puşcărie pentru o tentativă de omor, săvârşită acum doi ani, în piaţa din Dolhasca

Victor Niţă, autorul unei tentative de omor, săvârşită în urmă cu doi ani în piaţa din Dolhasca, a fost condamnat de magistraţi la patru ani de închisoare cu executare.

În luna octombrie 2013, Marius Radu, pe atunci de 32 de ani, localnic, şi Vasile Andrei, de 26 de ani, din Fălticeni, s-au luat la ceartă în piaţă pe taraba pe care voiau să-şi expună marfa. Şi s-au certat rău, până când Niţă, atins şi el de altercaţia celor doi, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de două ori pe Marius Radu.

Acesta a fost transportat la spital în stare gravă, agresorul făcând rost de o acuzaţie de „tentativă de omor” după ce medicii au constatat că viaţa rănitului a fost pusă în pericol.

După doi ani de proces, judecătorii s-au pronunţat miercuri, 24 iunie, iar Victor Niţă va merge patru ani la puşcărie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI