„Zilele şi Nopţile Studenţeşti“

> Festivalul de la USV a ajuns la a V-a ediţie

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS) şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, organizează în perioada 11-31 mai a.c. cea de­a V­a ediţie a proiectului „Zilele şi Nopţile Studenţeşti – USV”.

Potrivit coordonatorilor festivalului, ZNSt – USV este cel mai mare proiect desfăşurat în campusul universitar sucevean şi are ca scop implicarea tuturor participanţilor într-o serie de activităţi recreative, oferindu-le ocazia de a experimenta viaţa studenţească la un alt nivel.

„Studenţii din Universitate, dar şi elevii care doresc să participe se vor bucura, pe parcursul a trei săptămâni, de o gamă variată de evenimente, încadrate în cele cinci departamente stabilite de organizatori: Cultural – Educaţional, Sănătate şi Mediu, Sportiv, Treasure Hunt şi Divertisment, la care se adaugă manifestările ştiinţifice organizate în cadrul facultăţilor” au transmis organizatorii.

Implicate în cea de­a V­a ediţie a proiectului „Zilele şi Nopţile Studenţeşti – USV” sunt şi organizaţiile AIESEC Suceava, Asociaţia Tinerilor Istorici şi Diplomaţi (ATID), Grupul de Iniţiativă a Românilor din Basarabia(GIRB), Asociaţia Studenţească FI®ESC, Asociaţia Studenţilor Creştini-Ortodocşi (ASCOR), Asociaţia Eco­Bucovina, Asociaţia Studenţilor Implicaţi în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava şi European Law Student’s Association (ELSA).

Programul manifestărilor poate fi consultat pe website­ul manifestării Znst.asussv.ro, şi pe pagina de Facebook a universităţii, Facebook.com/universitateasuceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: