D. BEALE

Un bărbat de 35 de ani s-a urcat ieri pe stâlpul cu antene al DS Suceava şi a ameninţat că se sinucide

Pompierii militari au intervenit ieri într-o situaţie de urgenţă mai puţin obişnuită.

Dimineaţă, în jurul orei 8.40, un bărbat de 35 de ani s-a urcat pe turnul cu antene din curtea Direcţiei Silvice Suceava şi ameninţa că se aruncă. Omul striga de sus că va face acest gest dacă la faţa locului nu-şi face timp să vină un procuror. Bărbatul urcase la o înălţime de aproximativ 12 m, iar după negocieri purtate cu poliţiştii a acceptat, în cele din urmă, să-şi expună necazurile, în siguranţă, la sol.

Cu ajutorul echipajului de pe autoplatforma ISU Suceava, bărbatul a fost coborât de pe stâlp, a petrecut câteva minute cu personalul medical pregătit să-i ofere îngrijiri, după care a plecat să-şi vadă de problemele care l-au copleşit ieri şi l-au făcut să recurgă la un astfel de protest.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: