Inspectorii sanitar-veterinari suceveni, în acţiune în perioada premergătoare Paştelui

Laurenţiu Postolache

Laurenţiu Postolache

Şapte avertismente şi două amenzi contravenţionale au fost aplicate de inspectorii sanitar­veterinari suceveni în urma celor 60 de controale efectuate, în cursul săptămânii trecute, la unităţi care produc, procesează, depozitează şi comercializează produse alimentare, dar şi în târgurile de animale.

Directorul DSVSA Suceava, medicul veterinar Laurenţiu Leon Postolache, a declarat că, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, ca în fiecare an, inspectorii sanitar-veterinari efectuează verificări la unităţi care produc, procesează, depozitează şi comercializează produse alimentare, dar şi în târgurile de animale din judeţul Suceava.

Postolache a spus că, în cursul săptămânii trecute, au fost efectuate 60 de controale în urma cărora inspectorii sanitar-veterinari au aplicat şapte avertismente şi două amenzi contravenţionale, în cuantum de 1200 de lei fiecare, pentru nerespectarea condiţiilor de igienă sau manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: