Ieri, la sediul IŞJ Suceava

Compania E.ON a premiat excelenţa unor elevi

> Astfel, compania a marcat zece ani de prezenţă pe piaţa de energie românească

Foto1-10-de-10-SuceavaCompania E.ON marchează zece ani de prezenţă pe piaţa de energie din România, premiind 100 de elevi de gimnaziu din cele zece judeţe din aria sa de activitate, printre care şi Suceava, pentru rezultatele de nota 10 obţinute la şcoală, la concursuri şcolare, olimpiade naţionale şi internaţionale.

Cei zece elevi suceveni de nota zece premiaţi sunt Diana Ecaterina Daschievici, de la Şcoala Gimnazială „Iorgu G.Toma” din Vama; Diana Ioana Nichifor – Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava; trei elevi de la Gura Humorului – Daris Justina Gheorghiu, Şcoala Gimnazială Nr. 1, Filip Cardasim – Şcoala Gimnazială „Petru Comarnescu” şi Ana Otilia Pintilescu – Şcoala Gimnazială Nr. 1; Ştefan Verciuc – Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Suceava; Lavinia Gabriela Zdrob – Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc; Maria Donisan, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Rădăuţi; Medea Theodora Soroceanu – Colegiul Naţional „Petru Rareş ” din Suceava; Amalia Simona Iacob, de la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava.

Elevii suceveni au fost lăudaţi, felicitaţi, au primit diplome şi câte un laptop performant din partea companiei, ieri dimineaţă, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, în prezenţa reprezentanţilor companiei, conducerii IŞJ Suceava, a cadrelor didactice, părinţilor şi rudelor.

Foto3-10-de-10-Suceava„Privindu-i pe aceşti copii excepţionali, am încredere într-un viitor mult mai bun pentru noi toţi. Ştim că nu este uşor să ajungi în vârf, însă şi mai greu este să te menţii acolo. Le dorim să aibă puterea să continue pe acelaşi drum al performanţei şi să obţină numai realizări de nota 10” a declarat Simona Mihaela Ciocan Covaliu, director general adjunct a E.ON Distribuţie România.

La rândul său, şeful IŞJ Suceava, prof. Gheorghe Lazăr, a felicitat elevii de clasa a VIII-a selectaţi de inspectorat din rândul celor mai buni şi a mulţumit reprezentanţilor companiei: „E.ON România este mai aproape de noi prin implicarea în proiecte educaţionale în care este răsplătită performanţa şcolară şi extraşcolară. Apreciem sprijinul constant oferit mediului educaţional prin încurajarea, dinamizarea şi adăugarea unui plus de energie copiilor valoroşi din judeţul Suceava!”.

Rând pe rând, cei zece elevi merituoşi, opt fete şi doi băieţi, au primit diplomele şi laptopurile, iar fiecare şi-a prezentat, pe scurt, succesele obţinute şi planurile de viitor, majoritatea declarându-şi intenţia ca, după liceu, să urmeze medicina.

La final, insp. Tatiana Vîntur i-a provocat pe elevii respectivi să contureze profilul elevului de nota 10. În opinia lor, perseverenţa, ambiţia, inteligenţa, seriozitatea, dorinţa de a cunoaşte, încrederea în propria persoană, talentul, creativitatea şi forţa ar fi trăsăturile definitorii pentru un astfel de elev.

Compania a acordat celor 100 de elevi excepţionali premii în valoare de 60.000 de euro. Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de inspectoratele şcolare judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.

3,5 milioane de euro pentru proiecte având beneficiari 155.000 de copii

În zece ani de prezenţă pe piaţa din România, E.ON face cunoscut că a susţinut cu 3,5 milioane de euro numeroase proiecte din educaţie, de care au beneficiat peste 155.000 de copii. Aceste proiecte au avut ca obiective încurajarea copiilor să frecventeze cursurile şcolare, sprijinirea tinerilor talentaţi, acordarea de suport celor lipsiţi de condiţii optime pentru a învăţa, oferirea de informaţii din domeniul energetic, stimularea etc.

„Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 7,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, educaţia fiind unul dintre domeniile pe care compania le-a susţinut prioritar. Astfel, în cei zece ani de prezenţă pe piaţa din România, au fost derulate cu sprijinul financiar al E.ON proiecte în valoare totală de 3,5 milioane de euro, prin care compania a contribuit la educarea şi dezvoltarea viitoarelor generaţii, de acestea beneficiind mai mult de 155.000 de copii” au declarat reprezentanţii companiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: