Efectele viscolului

> Au fost închise DN 2 pe porţiunea Iacobeşti – Siret şi DN 17 A între Bălcăuţi şi Dorneşti

 Din cauza vizibilităţii reduse sub trei metri şi a viscolului puternic, în judeţ s-au închis ieri, temporar, drumul naţional DN2 pe tronsonul Iacobeşti – Siret, pentru ca drumarii să poată interveni pentru deblocarea lui. De asemenea, s-a închis temporar tronsonul de drum naţional DN 17 A Bălcăuţi – Dorneşti.

SDN Suceava intervenea ieri cu şase utilaje care acţionează pentru restabilirea circulaţiei. Se aprecia că urma ca drumurile să fie redeschise după trei ore de intervenţii.

Circulaţia rutieră pe DN 2 în judeţul Suceava a fost închisă vineri, la ora 15, între localităţile Iacobeşti şi Siret din cauza viscolului şi a lipsei de vizibilitate, iar pe alte două tronsoane de drumuri naţionale circulaţia a fost restricţionată. Potrivit Prefecturii Suceava, fusese închis drumul DN2 pe porţiunea Iacobeşti – Siret. „Vizibilitatea este aproape de zero, drumul a fost închis pentru a putea să se intervină”, preciza sursa citată.

Totodată, circulaţia autovehiculelor de mare tonaj a fost restricţionată pe două tronsoane în judeţul Suceava, de pe DN 17 A între Bălcăuţi şi Dorneşti şi pe DN 2 între Siret şi Grăniceşti, din cauza viscolului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: